Dw pro; Een constante ontwikkeling

Dw pro; Een constante ontwikkeling

DW Pro (voorheen Delta/W) is al jaren het meest stabiele en krachtige backoffice systeem in de markt. Dat komt omdat Solera het full options backoffice-systeem continu optimaliseert en uitbreid. Dat gebeurt altijd samen schadeherstellers. Onlangs was er weer een grote update.

Nieuwe release Dw Intake

Nieuwe release Dw Intake

Op 5 december is er een nieuwe release van Dw intake in productie genomen! Dit product helpt Dealer Service Punten om een goede inname van een schadegeval te verzorgen. Met de nieuwe release is een aantal bugs opgelost en zijn daarnaast ook wat handige verbeteringen toegevoegd. Kijk op https://solera.nl/dwintake voor meer informatie

De consultants van Solera komen naar je toe!

De consultants van Solera komen naar je toe!

Onlangs bezocht Solera-consultant René Kops een schadeherstelbedrijf met aan de muur een planbord vol papieren kaartjes. Nog veel bedrijven werken daarmee, weet de consultant. René: “In DW Pro zit een agendaplanning en een digitale grafische planning: op het scherm zie je een auto van links naar rechts schuiven. Je hoeft er geen extra handelingen voor te doen, maar een goede vulling van de dossiergegevens is natuurlijk wel van belang. Een wijziging in het dossier wordt meteen zichtbaar in de grafische planning. Door bijvoorbeeld een extra monitor in de werkplaats te hangen zie je in één oogopslag hoeveel auto’s er binnen zijn, in welke fase van het herstelproces een auto is en ook bijvoorbeeld of de klant al gebeld is.”

Internationale slagkracht

Internationale slagkracht

Veel gebruikers van onze toepassingen zal de naam ‘GD&C’ weinig zeggen. Waar staat dit voor, en wat is dit voor bedrijfsonderdeel? Thomas Hermans, Director Business Development bij Solera Nederland en legt het uit.

Nieuwe  functionaliteiten  binnen Qapter!

Nieuwe functionaliteiten binnen Qapter!

Qapter is de meest geavanceerde schadevastlegging software in de markt. En dé standaard binnen de schadeherstelsector. Dat willen we zo houden. Vandaar dat we continu werken aan verbetering. Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten, de gebruikers van Qapter.

Solera en FRISS slaan handen ineen

Solera en FRISS slaan handen ineen

Solera en FRISS hebben de krachten gebundeld. Gezamenlijk hebben partijen gewerkt aan een oplossing waarmee volmachten eenvoudig gebruik kunnen maken van de FRISS Acceptatie oplossing. Deze wordt al jarenlang door (internationale) verzekeraars  succesvol ingezet wordt voor het accepteren van risico’s.

Schadecalculatie vroeger en nu; Van nattevingerwerk naar algoritmes

Schadecalculatie vroeger en nu; Van nattevingerwerk naar algoritmes

Het vaststellen van een schadebedrag was veertig jaar geleden vaak nattevingerwerk. Tot grote ergernis van de Tweede Kamer. Die drong aan op meer structuur. Verzekeraars haalden Audatex naar Nederland. Solera’s Arnold Schultz over schadecalculatie vroeger en nu.

Intake & Exit  scan via OBD met  Vehicle Health Check

Intake & Exit scan via OBD met Vehicle Health Check

Solera komt met een nieuw product: Vehicle Health Check. De uitgebreide diagnose- en analysetool voor het uitlezen van auto’s bespaart de schadehersteller veel tijd. Hoe? Door zich te focussen op het intake en exit uitleesrapporten. De snelheid van Vehicle Health Check maakt het bovendien mogelijk om een voertuig tijdens de intake uit te lezen. De output kan dan gelijk met de klant worden doorgenomen en voorkomt discussie achteraf over eventuele foutcodes.

Gebruikservaring staat voor ons centraal

Gebruikservaring staat voor ons centraal

Qapter mag dan de meest geavanceerde schadevastlegging-software in de markt zijn, het is wel heel makkelijk en intuïtief in gebruik en ziet er modern en fris uit. Meer Solera-producten krijgen binnenkort dezelfde look & feel.

Ambities Solera AM:DAG

Ambities Solera AM:DAG

Solera heeft hoge ambities en wil deze graag met u delen op 20 november. Tijdens de #amdag loopt onze digitale assistent rond met smakelijke koekjes en kan u een lekker kopje koffie aanbieden in onze Solera stand. Bij het bezoeken van onze stand maakt u kans op een diner bon.

Solera Sponsor van de AM dag

Solera Sponsor van de AM dag

Solera is sponsor van de AM dag.

De AM dag vindt plaats op dinsdag 20 november in de Van Nelle Fabriek, Rotterdam.

Ook Solera kiest voor Sivi Koppelingsprotocol

Comment

Ook Solera kiest voor Sivi Koppelingsprotocol

Het protocol regelt koppelingen tussen verzekeraars, serviceproviders en intermediairs, en ook koppelingen met vergelijkingssoftware, schadeherstellers en expertisediensten. Dat wordt nu ook mogelijk met de digitale berichtendienst TIME van Solera.

Comment

Bezoek ons op het NVGA congres

Bezoek ons op het NVGA congres

Woensdag 18 april staan wij op het NVGA congres in Utrecht met onze Market Scan stand!
Data speelt een steeds belangrijke rol in ons dagelijkse bestaan. Door het slim en goed toepassen van data onderscheidt de volmachtbranche zich in toenemende mate. Dit NVGA Congres staat daarom in het teken van "volmachtdata: goud waard"

Advertorial NVGA Magazine: Solera Product Definition Platform

Advertorial NVGA Magazine: Solera Product Definition Platform

Voor volmachtbedrijven/serviceproviders is het implementeren van (zakelijke) producten in hun front- en backoffice-applicaties een dagelijks en arbeidsintensief proces. Net als het onderhouden van deze producten. Met de introductie van het Solera Product Definition Platform speelt Solera in op de ontwikkeling dat er steeds meer zakelijke en dus complexere producten in volmacht komen. Via dit platform kunnen volmachtgevers én volmachtnemers zaken in co-productie regelen.

Bezoek ons op Auto Prof - AMT Live Gorinchem

Bezoek ons op Auto Prof - AMT Live Gorinchem

Van 30 januari tot en met 1 februari staan we op Auto Prof - AMT Live Gorinchem: Vier kennistheaters met achttien kennissessies per dag, een schadestraat met spuitcabine, primeurs en talloze demonstraties staan te popelen om gezien te worden.