Bezoek ons op Auto Prof - AMT Live Gorinchem

Bezoek ons op Auto Prof - AMT Live Gorinchem

Van 30 januari tot en met 1 februari staan we op Auto Prof - AMT Live Gorinchem: Vier kennistheaters met achttien kennissessies per dag, een schadestraat met spuitcabine, primeurs en talloze demonstraties staan te popelen om gezien te worden.

Grip op data door afspraken in de keten

Grip op data door afspraken in de keten

Het Verbond van Verzekeraars heeft vandaag samen met kenniscentrum SIVI en ICT-bedrijf Solera Nederland een Memorandum of Understanding Ketenoptimalisatie getekend. In dit memorandum zijn de kaders voor toekomstige samenwerking op het gebied van  digitaal zakendoen vastgelegd. Met het memorandum wil de verzekeringssector volgens Leo de Boer, directeur van het Verbond, zelf de regie houden op data.

Van ABZ naar Solera

Van ABZ naar Solera

Solera Nederland (Solera) heeft in het afgelopen jaar haar dienstenportfolio en innovatiekracht aanzienlijk uitgebreid dankzij twee belangrijke overnames. Gezien de verregaande samenwerking tussen ABZ en onze nieuwste bedrijfsonderdelen, is nu ook een logisch moment aangebroken om de merknaam ABZ uit te faseren.

Solera NL neemt Colimbra over

Solera NL neemt Colimbra over

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra Holding B.V. (“Colimbra”) overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer B.V.