Vanaf nu is het niet meer nodig om een veelvoud van wachtwoorden te onthouden en beheren:  met één klik geven wij u toegang tot alle systemen waarop u via Solera bent aangesloten. U kunt digitale paspoorten voor uw medewerkers eenvoudig zelf beheren. Aanvragen, verlengen en beëindigen van certificaten: U regelt het zelf direct! Zo heeft u zelf de controle over uw processen.

Veilige gegevensuitwisseling

Wij werken met SSL-certificaten voor beveiligde verbindingen tussen webservers en browsers. Zodat u veilig en betrouwbaar kunt werken. Jaarlijks zorgt u zelf voor de verlenging van uw Digitale Paspoort en Bedrijfscertificaat.  

Uw certificaat opent vele deuren

Bijna alle verzekeraars in Nederland maken gebruik van onze certificaatdiensten. Daarmee kunt u het hele jaar eenvoudig toegang  krijgen tot de extranetten van veel verschillende verzekeraars en natuurlijk tot de Solera diensten.

Digidentity

Sinds oktober 2017 verzorgt Digidentity, toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale identiteiten voor online identificatie en authenticatie, de Digitale Paspoorten en Bedrijfscertificaten. U kunt contact opnemen met Digidentity via 070-7007976 of helpdesk@digidentity.eu

AdobeStock_190930233.jpeg

Digitaal Paspoort

Het Digitaal Paspoort (DP) van Solera Nederland is het digitale identiteitsbewijs voor het internet. Het biedt veilig toegang tot tal van dagelijkse online webdiensten. Met het Selfservice Portaal kunt u alle digitale paspoorten van uw organisatie zelf beheren.

Bedrijfscertificaat

Het Bedrijfscertificaat is de digitale variant van een bedrijfsgebonden gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunnen systemen zich identificeren om toegang te krijgen tot informatie en webservices van ons én van derden.

Product-images-17.png

Certificaat validatie plus+

Wij controleren niet alleen of het certificaat geldig of ingetrokken is, maar wij kunnen u meer informatie geven over degene die contact met uw systeem zoekt.

Via helpdesk@digidentity.eu kunt u uw vragen over Certificaat Validatie stellen