TIME verzenders | Schiphol/Zeist, juli 2019

Software- en databedrijf Solera Nederland sluit deze maand versneld groot aantal verzenders (circa 50) van berichten en documenten aan op berichtendienst TIME.

TIME is sinds einde 2017 de berichtendienst van Solera waarmee berichten en documenten worden verzonden en ontvangen.

Via TIME kunnen intermediairs met een TIME abonnement berichten en onbeperkt documenten (eventueel via Aplaza) ontvangen in hun systeemhuispakket.

TIME-visual.png

In samenwerking met SIVI is de nieuwe koppelingsstandaard “SKP” (SIVI Koppelingsprotocol) geïntegreerd in TIME. Het is nu mogelijk bij het uitwisselen van data tussen toepassingen zeer laagdrempelig (en beveiligd) berichten en documenten te versturen en ontvangen.

Nedasco, Hienfeld, Markel, SOM, Assuradeurengilde, Aegon zijn de meest recent geplande TIME verzenders.


Over Solera

Solera Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Solera Holding Inc., de wereldwijde marktleider in data en software waarmee het bezit van auto’s en huizen gefaciliteerd wordt en digitale identiteiten beschermd worden. De Solera bedrijven bieden een volledig assortiment aan met name de verzekerings- en automotive sector. In Nederland zijn ruim 190 Solera-medewerkers actief bij de dochterbedrijven Audatex, AUTOonline, Colimbra, Autodata, Digidentity en Market Scan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van TIME of heeft u vragen, neem dan contact op met Walter Schreefel (Product owner TIME) via walter.schreefel@solera.nl of rechtstreeks via 06-12.23.35.46