Solera Nederland (Solera) heeft in het afgelopen jaar haar dienstenportfolio en innovatiekracht aanzienlijk uitgebreid dankzij twee belangrijke overnames. Gezien de verregaande samenwerking tussen ABZ en onze nieuwste bedrijfsonderdelen, is nu ook een logisch moment aangebroken om de merknaam ABZ uit te faseren.
 

Digidentity B.V.

In december 2016 is Digidentity B.V. door Solera overgenomen. Digidentity is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale identiteiten voor online identificatie en authenticatie. Dankzij deze overname is het voor Solera mogelijk om de kennis en technologie van Digidentity in tezetten voor ABZ-services in dit domein, met name de Digitale Paspoorten en Bedrijfscertificaten. Deze verandering wordt stapsgewijs geïntroduceerd; gebruikers van deze ABZ-services kunnen komend jaar deze services blijven gebruiken zoals gewend.
 

Colimbra B.V.

In februari 2017 is Colimbra B.V. door Solera overgenomen, inclusief VolmachtBeheer B.V.

Colimbra is een softwarebedrijf gespecialiseerd in internetoplossingen voor de verzekeringsbranche. Colimbra richt zich met name op front- en midoffice oplossingen, berichtenverkeer en documentuitwisseling. VolmachtBeheer ondersteunt en regelt informatieverkeer tussen volmachtbedrijven, verzekeraars, intermediairs, toezichthouders, hulpverleners en overige partijen die actief zijn in de volmachtmarkt.
 

TIME

Op korte termijn voegt Solera de services van ABZ en Colimbra op het gebied van berichtenverkeer en documentuitwisseling samen tot één nieuwe dienst: TIME (Total Insurance Messaging Exchange). Bestaande klanten van de huidige services worden komende weken geïnformeerd over deze verandering.
 

Solera

In onze communicatie uitingen gaat u merken dat de ABZ naam en het logo wordt vervangen door de Solera naam en logo. U zult o.a. aanpassingen zien op onze website, in emailadressen,  factuurtemplates, briefpapier en andere communicatie uitingen.


Deze aanpassing in ons merkbeleid zal verder inhoudelijk geen invloed hebben op onze diensten. Mocht u toch vragen hebben over deze aanpassing dan staan we u uiteraard graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via 0800 -2255229 of per mail info@soleranederland.nl.