Met Dw pro beschikt u over het neusje van de zalm op back-office gebied. Krachtig, degelijk en bewezen; Dw pro kan aan de wensen van ieder schadeherstelbedrijf voorzien. Het pakket is modulair opgebouwd en uitermate geschikt voor een vestigingenstructuur.

U bepaald welke optie(s) het beste bij uw bedrijf past.

Dw pro heeft naast een maximale integratie met andere Solera producten, nog veel meer koppelingen. Naast onze eigen boekhouding, ondersteunen wij ook de export naar verschillende financiële softwarepakketten zoals Exact Online, Twinfield en Accountview. Windowsapplicatie wat vanuit meerdere operating-systemen kan worden gehost, lokaal of in the cloud.

Werkplaats App

Met de werkplaats-app heeft u de volledige beheersing over uw werkplaats. Hiermee stelt u uw werknemers in staat direct op werkorders te klokken, foto’s te maken van de werkzaamheden. Desgewenst kunnen uw medewerkers werkorders maar ook reparatietips (Thatcham) bevragen. 

Gecombineerd met een optimale checklist- al dat niet afgestemd per type werkzaamheid- stellen wij u in staat uw reparatieproces kwalitatief te verbeteren. Met de werkplaats-app bespaart u ook tijd én onderlinge communicatie: tripple-win!

Dwpro.png

Grafische planning

Met de grafische planning kunt maximaal u uw schade én werkplaatsopdrachten plannen. U heeft direct inzicht in uw capaciteit zodat u hierop kunt aansturen. Vooral in combinatie met de werkplaats-app heeft u maximaal profijt van de grafische planning.

Daarnaast stelt u uw werkplaats in staat om via live-monitoring, de werkverdeling grafisch beschikbaar te stellen.

 

Vestigingsstructuur

De vestigingsstructuur is geoptimaliseerd voor organisaties met meerdere vestigingen. Hierdoor heeft u in éen Dw pro installatie, inzicht in alle bedrijfsprocessen van de verschillende vestigingen en kunt u daar direct op aansturen. 

Door deze clusterisering is het ook mogelijk om management-rapportages te draaien, al dan niet specifiek afgestemd voor uw organisatie. 

Ook kunt u personeel en werkopdrachten- al dan niet gedeeltelijk- snel en eenvoudig onderling uitbesteden, desgewenst met interne facturatie zodat uw administratie altijd correct en sluitend is.

DwCentral

DwCentral is onze web-applicatie van Dw pro. Met deze applicatie kunt u overal inzage hebben in dossiers, maar rapportages uitvoeren over uw organisatie, met behulp van de nieuwste technieken. 

Tevens kunt u uw opdrachtgevers autoriseren- al dan niet gedeeltelijk- inzage te geven zijn dossiers. Dit in combinatie met DealerIntake , stellen wij uw in staat uw opdrachtgevers zoals dealerbedrijven, maximaal te bedienen.

Boekhouding

Als u gebruikt maakt van onze boekhouding, heeft u direct inzicht in uw sub-administratie. Openstaande posten en betalingen van debiteuren en crediteuren zijn direct opvraagbaar. Uw overzichten, of het nu balans, resultatenrekening of proef en saldi is, kunnen uw wens worden ingericht.

Ook kunt u uw inkoopfacturen digitaal koppelen zodat u zo min mogelijk papieren facturen hoeft te bewaren.

Ketenondersteuning

Onze ketenondersteuning betekent het faciliteren van uw centrale ketenafspraken met u opdrachtgevers. Onze producten bieden u hierin een maximale ondersteuning:

  1. Filtering: Opvoeren en afbakenen van reparatieafspraken

  2. CWS (contr..): Vastleggen en afbakenen van facturatieafspraken

  3. ACF: Centrale facturatie van keten aan opdrachtgevers, al dat niet inbegrepen korting /- bonus

  4. DwCentral: te aller tijde live inzage in (keten)dossiers van vestigingen voor u als- indien gewenst- uw centrale opdrachtgevers.


GLAS

Met de glasmodule stellen wij u in staat snel en simpel glascalculaties te maken. Of het nu een (ster)reparatie of vervanging betreft. Met Audatex, AudaID, al dan niet aangevuld met glasdata van glasleveranciers, hebben wij een optimale bron aan (glas)calculatiedata. Ook stellen EuroCodes beschikbaar zodat u een optimale bestelling kunt plaatsen bij uw leverancier. 

Onze glasmodule is tevens gekoppeld aan Glasgarant en Dispatch –Glas zodat u desgewenst eenvoudig kunt af-rapporteren conform marktafspraken.

Support

Voor Dw pro hebben we verschillende manieren ontwikkeld om
uitleg te geven over de werking van de software.

Hier links kunt u de instructie video's bekijken over de Dw pro glasmodule. Via de kennisbank kunt u verschillende documentatie vinden.

Bent u al een Dw pro gebruiker?
Dan kunt u in "Mijn Dw" alle documentatie terug vinden.