Solera heeft een unieke cultuur gebaseerd op drie simpele principes, Focus (80/20), Efficiëntie (30/30) en Verantwoordelijkheid (90/10) die ons in staat stellen om toonaangevend in de markt te zijn.

Deze principes zorgen voor een omgeving waarin innovatie, hoge prestaties en uitstekende resultaten mogelijk zijn. Iedere dag zorgen deze principes dat we het maximale uit onze mensen halen.

Think 80/20


Is gebaseerd op het principe dat 80 procent van het resultaat wordt behaald met 20 procent van de inspanning.

Dit principe zorgt ervoor dat wij altijd de juiste focus leggen op dat wat belangrijk is voor het behalen van onze doelen.

 

 

Act 30/30    


Dit principe benadrukt het belang om verspilling binnen processen te reduceren met 30% en tegelijkertijd de output met 30% te verhogen zonder extra kosten. Dit drijft onze focus om waste boven kosten te reduceren en stimuleert onze mensen om constant na te denken hoe we onze processen en efficiency kunnen verbeteren. 

Live 90/10


Dit refereert aan Solera’s “got your back”, een toezegging die elke medewerker maakt om 90 procent verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat en slechts 10 procent over te laten aan het team. Dit zorgt ervoor dat teams wereldwijd in een omgeving werken waarin samenwerken en verantwoordelijkheid wordt toegejuicht.