Dw Intake is klein, simpel en krachtig. Doordat de interface simpel en intuïtief is gehouden is deze makkelijk en snel te bedienen. De applicatie is tegelijkertijd krachtig genoeg om een volledig schadedossier op te kunnen stellen en om deze te kunnen versturen naar een schadehersteller naar keuze.

Kentekenkaartlezer
De kentekenkaart van uw klant bevat een grote hoeveelheid informatie die nodig is voor het schadedossier. Met de Solera kentekenkaartlezer hoeft u deze informatie niet langer uit te vragen en in te voeren; de lezer scant de kaart en vult het dossier automatisch. Dit scheelt uw klant én uw medewerkers veel kostbare tijd.

Voor mobiel en desktop
Dw Intake is een online applicatie die geschikt is voor alle schermen; u kunt het gebruiken op een PC, tablet of zelfs op uw mobiele telefoon. Bij het ontwerpen van Dw Intake is rekening gehouden met een naadloze integratie. U kunt bijvoorbeeld uw klant ontvangen aan de balie en het dossier aanmaken op de PC om vervolgens op de parkeerplaats uw tablet te gebruiken voor het maken van foto’s bij de auto.

dwintake.png

Volledige integratie

Vanuit Dw Intake kunt u het schadedossier snel en eenvoudig versturen naar een schadehersteller naar keuze. Als u altijd zaken doet met dezelfde hersteller dan kunt u deze eenmalig instellen. Met Dw Intake ontvangt uw hersteller een volledig en informatierijk schadedossier waardoor de schade snel en efficiënt voor uw klant kan worden hersteld.


Support

Hier kunt u de  uitgebreide handleiding downloaden.

Mocht u na het lezen van de handleiding toch nog vragen hebben?
Kijk dan in de kennisbank of uw vraag al gesteld is of stel ze via het support portaal

Kentekenkaart lezer software

Voor de kentekenkaart lezer heeft u software nodig.
Het installatie bestand  kunt u downloaden via onderstaande button.