Hoe werkt AudaInsight 360?

AudaInsight geeft u op basis van Audatex-data inzicht in de Audatex-calculaties van het merk, het netwerk of de individuele schadehersteller uit het netwerk. Met behulp van het doorontwikkeld ontdubbelingsproces van Audatex-calculaties krijgt u een beeld van de unieke Audatex-calculaties die zijn gemaakt.

Vergelijkingen zijn in alle richtingen te maken en benchmarking is mogelijk met geaggregeerde informatie. Ideaal voor management en analyse doeleinden.

AudaInsight in Qlik Sense

AudaInsight wordt via Qlik Sense aangeboden. Dit biedt u de mogelijkheid om naar uw eigen wensen rapportages te maken. De rapportage structuur kunt u zelf geheel naar eigen wens vormgeven.

Functionaliteiten:

  • Eigen aanpasbare rapportages

  • Samenwerken in één applicatie, “data story-telling“.

  • Rapportages en inzichten die op KPI’s gebaseerd zijn.

  • Geschikt voor mobiele apparaten

  • Self Service mogelijkheden.

 Uitgelichte functionaliteit:

Data story-telling stelt u in staat om uw eigen gegevensinzichten te presenteren met een overtuigende vormgeving. U kunt uw inzichten als snapshots presenteren maar ook middels de door u opgemaakte werkbladen met ‘live’ data die tijdens de presentatie interactief kunnen zijn. Dus geen statische dia’s meer, AudaInsight geeft u meer flexibiliteit om uw inzichten met meer impact te presenteren.

blob

DRAG & DROP

Qlik Sense is een gebruikersvriendelijke tool om visualisaties te bouwen.

Het is met Qlik Sense mogelijk om middels ‘drag&drop‘ -functionaliteit gemakkelijk visualisaties, tabellen en KPI grafieken te maken. Qlik Sense biedt diverse geautomatiseerde grafieken zoals histogrammen, staafdiagrammen en ‘heatmaps‘.


AANVRagen & SUPPORT

Als u uw organisatie wilt aansluiten op AudaInsight 360 dan kunt u hiervoor een verzoek sturen naar support@solera.nl.