SOLERA NEDERLAND

Solera is een dynamische organisatie waar resultaat, de klant en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Solera biedt in meer dan 75 landen slimme digitale oplossingen op alle processen rond schade aan auto, huis of inboedel.

In Nederland en België is Solera met circa 250 medewerkers actief onder een aantal labels en separate bedrijfsonderdelen. Onze klanten zitten in de auto-industrie en/of de verzekeringsbranche. 

In de wereld van Solera zoekt het finance team een energieke finance professional die ons team in Zeist komt versterken. 


FINANCE PROFESSIONAL

Heb jij een achtergrond in accountancy of finance en ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wil je je verder ontwikkelen in finance? Ben je op zoek naar waar jouw kwaliteiten liggen? Dan is deze vacature bij Solera vast iets voor jou!

Vanwege de groei van ons shared service center zijn wij op zoek naar toppers met een passie voor service, in de breedste zin van het woord. Heb je ook nog eens passie voor accountancy en software, dan is dat een pré.

Als finance professional ben je o.a. verantwoordelijk voor de periodieke financiële afsluiting van diverse entiteiten en de samenstelling van de jaarrekeningen.


JIJ

Wij zoeken een professional die in staat is om zowel individueel als in teamverband te werken. Je bent ondernemend, hebt een proactieve houding en beschikt over een no nonsens mentaliteit. Je hebt affiniteit met accounting en software en je bent ook nog eens communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je bent een kei in het werken met Excel.

Beschik jij over deze competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou!


WHAT'S IN IT FOR ME?

Wanneer je start bij Solera krijg je:

  • Een uitgebreide praktijkgerichte inwerkperiode
  • Een baan in een innovatieve internationale organisatie met volop doorgroeimogelijkheden
  • Een marktconform salaris, een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een volwaardige plaats binnen een enthousiast team van professionals


OVERIGE INFORMATIE

  • Functiecategorie: Finance
  • Standplaats: Zeist
  • Opleidingsniveau: HBO/WO
  • Dienstverband: bepaalde tijd met de intentie op een vast contract
  • Uren: 40 uur per week

Herken jij jezelf in deze vacature en zoek je naar een baan met veel uitdaging in het midden van het land? Pas je ook nog eens in een enthousiast en ambitieus team, waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook plaats is voor ontspanning en plezier? Dan is deze functie beslist iets voor jou!

Stuur je cv naar hrm@solera.nl.