Solera is een dynamische internationale organisatie waar resultaat, de klant en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Solera biedt in meer dan 75 landen slimme digitale oplossingen op alle processen rond schade aan auto, huis of inboedel.

In Nederland en België is Solera met circa 250 medewerkers actief (wereldwijd 4.500 medewerkers) onder een aantal labels en separate bedrijfsonderdelen. Onze klanten zitten in de automotive-industrie en/of de verzekeringsbranche. 

In de wereld van Solera zoekt het finance team een energieke junior finance professional die ons team in Zeist komt versterken.


JUNIOR FINANCE PROFESSIONAL

 Heb jij affiniteit en interesse in accountancy of finance en sta jij in de startblokken om je eerste stap in je carrière te zetten? Wil jij je verder ontwikkelen in een internationale finance omgeving? Ben je op zoek naar waar jouw kwaliteiten liggen en wil je hier verder in doorgroeien? Dan is deze vacature bij Solera ongetwijfeld iets voor jou!

Vanwege de groei van ons shared service center zijn wij op zoek naar een topper met een passie voor service, in de breedste zin van het woord. Heb je ook nog eens passie voor accountancy en software, dan is dat een pré.

Als junior finance professional werk je mee aan de juiste, tijdige en betrouwbare administratie van diverse entiteiten.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • (Zelfstandig) voeren van de financiële administratie
 • Meewerken aan het samenstellen van periodieke rapportages
 • Opstellen van belastingaangiften
 • Ondersteunen bij accountantscontroles
 • Bouwen aan professionalisering van de afdeling

JIJ?

Wij vragen een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de financiële richting. Je hebt affiniteit met accounting, software en Excel. Je bent betrouwbaar en gaat op een verantwoordelijke wijze met vertrouwelijke informatie om. Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband te werken. Je hebt gevoel voor humor. Je herkent jezelf in de volgende kenmerken: analytisch, ondernemend, zelfstandig, gestructureerd, proactief, plannen & organiseren en communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Beschik jij over deze competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou!


What’s in it for me?

Wanneer je start bij Solera krijg je:

 • Een uitgebreide praktijkgerichte inwerkperiode
 • Een baan in een innovatieve internationale organisatie met volop doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris, een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een volwaardige plaats binnen een enthousiast team van professionals

Overige functie informatie

 • Functiecategorie: Finance
 • Standplaats: Zeist
 • Opleidingsniveau: HBO/WO
 • Dienstverband: bepaalde tijd met de intentie op een vast contract
 • Fulltime

Herken jij jezelf in deze vacature en zoek je naar een baan met veel uitdaging in het midden van het land? Pas je ook nog eens in een enthousiast en ambitieus team, waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook plaats is voor ontspanning en plezier? Dan is deze functie beslist iets voor jou!

Stuur je CV en motivatie naar HRM@solera.nl