Finance professional

Finance professional

Heb jij een achtergrond in accountancy of finance en ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wil je je verder ontwikkelen in finance? Ben je op zoek naar waar jouw kwaliteiten liggen? Dan is deze vacature bij Solera vast iets voor jou!

Account Manager Messaging

Account Manager Messaging

Als Account Manager binnen ons bedrijf, ben je deel van het team dat zich bezig houdt met adviseren en verkopen van producten aan onze klanten binnen de financiële sector. We bieden deze producten aan bij financieel adviseurs, verzekeraars en pensioenfondsen. Jij krijgt de leiding over het domein “financieel adviseurs” !

Technisch Implementatie Consultant

Technisch Implementatie Consultant

Als Technisch Implementatie Consultant maak je onderdeel uit van het Software development team binnen de business unit Car & Claims. Deze business unit is verantwoordelijk voor producten/diensten voor onze klanten binnen onder andere de schade-, lease- en verzekeringsmarkt. In nauwe samenwerking met de commerciële functies binnen het bedrijf werkt het team aan de ontwikkelingen en uitbreiding van dienstverlening binnen deze klantgroepen. Solera Nederland heeft ambitieuze doelstellingen voor de toekomst en is dan ook veel focus en aandacht voor de realisatie van nieuwe producten en diensten.

VP, Product Management – Identity & Security (Dallas)

VP, Product Management – Identity & Security (Dallas)

Solera is looking for a talented VP, Product Management Identity & Security leader who possesses a unique balance of technical depth and functional domain knowledge, market development expertise, executive presence and strong interpersonal skills.