Account Manager Automotive

Account Manager Automotive

Locatie: Zeist

Ben jij een enthousiaste accountmanager die graag de weg op wil, zelfstandig kan en wil opereren, resultaat gedreven is, affiniteit met automatisering en/of de Automotive branche heeft en een carrière wil starten bij een toongevend speler in de Automotive ? Dan is de functie van Account Manager  (Automotive) iets voor jou!

Data manager

Data manager

Locatie: Zeist

We zijn op zoek naar een Data Manager met als standplaats ons kantoor in Zeist. De Data Manager zal deel uitmaken van het Data & Analytics team, dat verantwoordelijk is voor de producten van Solera die een grote datacomponent hebben. Het team zorgt voor continue verbetering van bestaande producten, het ontwikkelen van nieuwe producten en het genereren van nieuwe inzichten via data-analyse. Je werkt nauw samen met de Product Owner, de Business Analyst, BI-ontwikkelaars, en IT’ers.

(Jr) Software Engineer

(Jr) Software Engineer

Locatie - hoofddorp

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons Software Development team in Hoofddorp. Dit team is bezig om een innovatieve oplossing voor de afhandeling van schades aan huizen te ontwikkelen. In deze functie word je begeleid door Ronald van den Berg onze IT Director. Ronald zoekt naar iemand met een innovatieve en nieuwsgierige instelling, die zich wil ontwikkelingen in software engineering. Goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, carriere kansen en een enthousiast team is wat wij je te bieden hebben.

QA Engineer

QA Engineer

Locatie - Zeist

we are looking for 2 QA Engineers who will raise the bar in terms of quality. Working within these teams, you will be responsible for delivering high quality software solutions to our customers using latest technologies, tools and techniques. You will have the opportunity to fully re-shape the QA landscape within the business unit.

IT Data Solutions Business Analyst - Solera Netherlands

IT Data Solutions Business Analyst - Solera Netherlands

Locatie - Zeist

The IT Data Solutions Business Analyst will be part of a Data & Analytics team, working closely with the Product Owner, Data Engineers, BI developers and Sales. As IT Data Solutions Business Analyst you will be responsible for the good end to end operational delivery of data driven solutions for automotive & property insurance.

Business Development Manager Automotive (Claims)

Business Development Manager Automotive (Claims)

Locatie - Zeist

Word jij onze nieuwe Business Development Manager en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Als Business Development Manager ben je continue bezig met het ontwikkelen van relevante diensten voor onze klanten op het snijvlak van schadeherstel en claims-management.

Product Owner Automotive

Product Owner Automotive

Locatie - Zeist

Voel jij je thuis in het snijvlak van Business en Development en IT? Ben je creatief en heb je een visie over productontwikkeling? Werk je graag samen met verschillende stakeholders, analisten, architect en developers? Dan is de functie van Product Owner (Automotive) iets voor jou!