Viewing entries in
Onderhoud

Spoedonderhoud Databases zondag 6 januari

Toelichting
In de nacht van 5 op 6 januari zullen wij een spoed patch ronde doorvoeren op de OS laag van onze Database servers. Hierbij is herstart van de servers noodzakelijk hetgeen mogelijk tot een korte onbeschikbaarheid van de dienstverlening kan leiden.

De verwachtte onderhoudsperiode loopt van 01:00 tot 02:00.

Onderhoud databases

Gevolgen
In verband met onderhoud in de nacht van 15 op 16 december 2018 van 00:00 – 07:00 uur kunnen de Solera NL diensten slecht beschikbaar zijn

Onderhoud AudaID

Gevolgen
In verband met onderhoud  op zondag 4 november 2018 van 08:00 – 12:00 uur kan AudaID niet of slecht beschikbaar zijn

Onderhoud RDW Services op zondag 18 november

Gevolgen
Wij verwachten dat RDW Services tussen 07:00 en 17:00 uur zonder onderbrekingen bereikbaar zal zijn. Desondanks is enige overlast niet altijd te voorkomen.

Onderhoud Audascan op zondag 5 augustus

Gevolgen
Wij verwachten dat Audascan tussen 01:00 en 06:00 uur meerdere malen, niet of slecht beschikbaar zal zijn. De verwachting is dat de gevolgen nauwelijks merkbaar zullen zijn.

Geannuleerd: Onderhoud database

De eerder vermelde onderhoudswerkzaamheden zijn geannuleerd.
Wij melden het u zo snel mogelijk als er een nieuwe datum bekend is.

Onderhoud ABZ bedrijfscertificaten

Op 25 maart, 24 juni, 30 september en 25 november voert onze leverancier KPN onderhoudswerkzaamheden uit aan de systemen.
U kunt gedurende deze dagen en tijden geen certificaten verlengen of ophalen.


Onderhoud data center

In verband met onderhoud op zondag 17 juni zal AudaID tussen 08:00 uur en 11:00 uur ongeveer 1,5 uur niet beschikbaar zijn.

Advies AudaMobile

We raden af om te upgraden naar IOS versie 11.3
We hebben geconstateerd dat schadevastlegging in AudaMobile niet goed werkt met deze update. We werken hard aan een oplossing, en zullen een bericht plaatsen zodra AudaMobile weer optimaal werkt met IOS 11.3

Update beveiliging software en ondersteuning

Update beveiliging software en ondersteuning

Binnenkort zullen wij weer een update uitvoeren. Wij zullen daarbij TLS 1.0 uitzetten en "SSLHonorCipherOrder" activeren, gezien TLS 1.0 niet langer als veilig gekenmerkt kan worden. De update heeft gevolgen voor alle Solera-diensten.