AdobeStock_105412940.jpeg
EJB_16522.jpg
AdobeStock_86314462.jpeg
AdobeStock_105412940.jpeg

Over ons


Focus (80/20), Efficiëntie (30/30), Verantwoordelijkheid (90/10)

SCROLL DOWN

Over ons


Focus (80/20), Efficiëntie (30/30), Verantwoordelijkheid (90/10)

Solera heeft een unieke cultuur gebaseerd op drie simpele principes, Focus (80/20), Efficiëntie (30/30) en Verantwoordelijkheid (90/10) die ons in staat stellen om toonaangevend in de markt te zijn.

Deze principes zorgen voor een omgeving waarin innovatie, hoge prestaties en uitstekende resultaten mogelijk zijn. Iedere dag zorgen deze principes dat we het maximale uit onze mensen halen.

Think 80/20


Is gebaseerd op het principe dat 80 procent van het resultaat wordt behaald met 20 procent van de inspanning.

Dit principe zorgt ervoor dat wij altijd de juiste focus leggen op dat wat belangrijk is voor het behalen van onze doelen.

 

 

Act 30/30    


Dit principe benadrukt het belang om verspilling binnen processen te reduceren met 30% en tegelijkertijd de output met 30% te verhogen zonder extra kosten. Dit drijft onze focus om waste boven kosten te reduceren en stimuleert onze mensen om constant na te denken hoe we onze processen en efficiency kunnen verbeteren. 

Live 90/10


Dit refereert aan Solera’s “got your back”, een toezegging die elke medewerker maakt om 90 procent verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat en slechts 10 procent over te laten aan het team. Dit zorgt ervoor dat teams wereldwijd in een omgeving werken waarin samenwerken en verantwoordelijkheid wordt toegejuicht.

 

EJB_16522.jpg

LIFT TO LIFE


Life is Full of Transformation

LIFT TO LIFE


Life is Full of Transformation

Samen met onze 4.500 collega’s in meer dan 75 landen geloven we dat het verschil kunnen maken, niet alleen zakelijk maar ook in de levens van anderen door de “Solera Way”.

Met ons LIFT programma streven we er naar om mensen in nood van een tweede kans te voorzien. Door het voorzien in de juiste instrumenten stellen we ze in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen en daarmee een duurzame oplossing te bieden in hun leven en de mensen om hun heen.

 

 
 
 
 
AdobeStock_86314462.jpeg

Uncommon. Unconventional. Unrelenting.


Uncommon. Unconventional. Unrelenting.


Solera is altijd op zoek naar nieuw top talent, mensen die gedreven zijn om onze “big data” vraagstukken op te lossen, de software uitdagingen van onze klanten aan gaan en zo de miljoenen consumenten die ze bedienen voorzien van een “smoother ride through life”.

Want to build the new new thing?

Is er momenteel geen vacature waar je jezelf in herkent, maar ben jij wel klaar om de uitdaging bij ons aan te gaan? Ben jij er van overtuigd dat het beter, sneller en slimmer kan? Dan zijn we op zoek naar mensen zoals jij. Start vandaag nog het gesprek en vertel ons waarom we juist jou nodig hebben!

Stuur je motivatie, gegevens en CV in naar hrm@solera.nl