EJB_16522.jpg
AdobeStock_86314462.jpeg
EJB_16522.jpg

LIFT TO LIFE


Life is Full of Transformation

SCROLL DOWN

LIFT TO LIFE


Life is Full of Transformation

Samen met onze 4.500 collega’s in meer dan 75 landen geloven we dat het verschil kunnen maken, niet alleen zakelijk maar ook in de levens van anderen door de “Solera Way”.

Met ons LIFT programma streven we er naar om mensen in nood van een tweede kans te voorzien. Door het voorzien in de juiste instrumenten stellen we ze in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen en daarmee een duurzame oplossing te bieden in hun leven en de mensen om hun heen.

 

 
 
 
 
AdobeStock_86314462.jpeg

Uncommon. Unconventional. Unrelenting.


Uncommon. Unconventional. Unrelenting.


Solera is altijd op zoek naar nieuw top talent, mensen die gedreven zijn om onze “big data” vraagstukken op te lossen, de software uitdagingen van onze klanten aan gaan en zo de miljoenen consumenten die ze bedienen voorzien van een “smoother ride through life”.

Want to build the new new thing?

Is er momenteel geen vacature waar je jezelf in herkent, maar ben jij wel klaar om de uitdaging bij ons aan te gaan? Ben jij er van overtuigd dat het beter, sneller en slimmer kan? Dan zijn we op zoek naar mensen zoals jij. Start vandaag nog het gesprek en vertel ons waarom we juist jou nodig hebben!

Stuur je motivatie, gegevens en CV in naar hrm@solera.nl