Kosten Digitaal Paspoort of Digitaal Paspoort Xtra

Kies de dienst die het beste bij uw bedrijf past:

  Digitaal paspoort Digitaal paspoort Xtra
KOSTEN PER PASPOORT    
Aanvraag kosten € 26,45 n.v.t.
Ophaalkosten per keer € 35,75 n.v.t.
Jaarabonnement n.v.t. € 61,90
SELFSERVICE PORTAAL    
Paspoort aanvragen ✔️ ✔️
Paspoort intrekken ✔️ ✔️
Paspoort opzeggen ✔️ ✔️
Overzicht gebruikers ✔️ ✔️
Generieke Testcertificaten ✔️ ✔️
Zelf autoriseren   ✔️
Audit Trail ✔️
Overzicht Bedrijfscertificaten   ✔️
Mobile acces ✔️
Onbeperkt ophalen   ✔️

Prijzen 2019


Restitutie van kosten bij tussentijds verlengen

U krijgt geen restitutie over de resterende periode wanneer u uw paspoort tussentijds heeft verlengd. De toelichting is als volgt:

Digitaal Paspoort Xtra
U betaalt voor het Digitaal Paspoort Xtra een vaste abonnementsprijs. Bij tussentijdse verlenging krijgt u dus geen factuur. Pas aan het einde van de abonnementsperiode ontvangt u een factuur voor de volgende periode, voor alle paspoorten die in het Selfservice Portaal zijn vermeld.

Digitaal Paspoort
Bij de dienst Digitaal Paspoort betaalt u opnieuw als u het paspoort opnieuw ophaalt. Bij verlenging haalt u eigenlijk een nieuw paspoort op. Hiervoor ontvangt u dan ook een rekening.

U kunt gebruik maken van de dienst Digitaal Paspoort Xtra als u liever een vast bedrag per jaar wilt betalen. Geef dit eenvoudig aan ons door via het Support Portaal.


Factuurdatum Digitaal Paspoort en Digitaal Paspoort Xtra

Digitaal Paspoort Xtra (DP Xtra):
U ontvangt de Solera-factuur aan het begin van de maand, volgend op de maand waarin het abonnement van één of meer paspoorten ingaat of wordt verlengd.

Alle in het Selfservice Portaal getoonde Digitale Paspoorten Xtra worden in rekening gebracht. Het maakt niet uit of deze paspoorten nog worden gebruikt of zijn verlopen. Met het abonnement van Digitaal Paspoort Xtra kunt u altijd zelf paspoorten intrekken en opnieuw ophalen zonder kosten.

Zo snel mogelijk opzeggen van alle niet gebruikte Digitale Paspoorten Xtra voorkomt onnodige kosten.

Digitaal Paspoort (DP):
U ontvangt de factuur aan het begin van de maand, volgend op de maand waarin het paspoort is aangevraagd en/of is opgehaald.