Solera

View Original

Audatex Product Informatie November 2023

Audatex productinformatie

42e Jaargang - Nummer 10

November 2023


Audatex / Merken informatie

Merkoverleg VAG/Audatex

In de afgelopen VAG/Audatex-vergadering van 26 oktober is er voor de volgende modellen en de volgende werkzaamheden een besluit genomen over aanpassingen van arbeidstijden in het Audatex-systeem in Nederland: 

  • Volkswagen up! (AEM 6PV): vernieuwen sticker zijkant.

  • Volkswagen ID.4/ID.5 (AEM 61L): achterklep vernieuwen.

  • Seat Leon Hatchback (AEM Q39): vernieuwen achterbumper.

Deze aanpassingen komen per 6 december 2023 voor u beschikbaar.

Tevens zijn bij vorige VAG-vergaderingen besluiten genomen over het aanpassen van diverse reparatietijden bij dashboarden. Voor de merken Seat/ Skoda komen deze per 3 november beschikbaar en voor Audi/ Volkswagen komen deze per 6 december beschikbaar in het Audatex-systeem.

De onderstaande nieuwe en geactualiseerde Audatex-modellen zijn vanaf vrijdag 3 november 2023 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.