Solera

View Original

Audatex Product Informatie Juni 2022

Audatex productinformatie

41e Jaargang - Nummer 6

Juni 2022

Audatex / Merken informatie


Tesla Audatex-merkoverleg

In de Tesla/Audatex-vergadering van 12 mei jl. zijn verschillende onderwerpen besproken. Voor de volgende modellen en werkzaamheden zijn besluiten over aanpassingen van arbeidstijden genomen:

Model Y: arbeidstijd alle parkeersensoren uit/inbouwen.

Model 3: arbeidstijd alle parkeersensoren uit/inbouwen.

Model S: arbeidstijd alle parkeersensoren uit/inbouwen.

Model X: arbeidstijd alle parkeersensoren uit/inbouwen.

Parkeersensorsteun aan nieuwe of bestaande bumper opnieuw verlijmen: De deelnemers van het Tesla praktijk merkoverleg adviseren u in geval dat deze steun loszit die opnieuw te verlijmen. Middels bewerkingscode HV (V wordt H) kunt u uw eigen arbeidstijd daarvoor calculeren. Bijvoorbeeld 1AE is een ervaringsarbeidstijd om één houder schoon te maken van lijmresten en opnieuw te verlijmen.

(Achtergrond: Deze steunen zitten vaak los bij een Tesla bumper, ook bij een nieuwe bumper die onderworpen is geweest aan oplosmiddelen en aan extreme temperatuurverschillen tijdens transport en opslag).

De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf vrijdag 3 juni 2022 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.