Solera

View Original

Audatex Product Informatie November 2020

Audatex productinformatie

39e Jaargang - Nummer 11

November 2020

Audatex / Merken informatie


Nieuwe versie Audatex-calculatieprogramma CLASS 20.04

Per 16 oktober jongstleden is een nieuwe versie van het Audatex-calculatieprogramma CLASS in gebruik genomen. Met deze nieuwe CLASS-versie 20.04 is het rekenprogramma weer geheel bij en voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Met deze versie zijn de volgende nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen:

  • Mutatiecode PN: Met mutatiecode PN kunt u een door Audatex gegeven onderdeelnummer indien nodig aanpassen. Uiteraard eventueel in combinatie met een prijsmutatie.

  • Verbetering AZT-vergoeding kleine delen: Bij parkeersensoren en sleepoog-afdekkapjes heeft AZT een verbetering doorgevoerd en sluit de spuittijd en materiaalvergoeding nu aan met de praktijksituatie.

Oude situatie

Nieuwe situatie

Volvo AudaID, nieuwe stabiele dienstverlening

Volvo AudaID heeft sinds 1 september jl. een nieuwe en stabiele dienstverlening. De minder stabiele dienstverlening van de Volvo VIN ID systemen in Zweden is hiermee opgelost.

De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf woensdag 4 november 2020 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.