Solera

View Original

Audatex Product Informatie Mei 2020

Audatex productinformatie

39e Jaargang - Nummer 5

Mei 2020

Audatex / Merken informatie


MAN

Vanaf deze Productinformatie is naast de vrachtwagens van MAN ook de grote bestelwagen, de TGE, beschikbaar gekomen in Audatex. Als bestelwagen en als chassis–cabine.

Daarbij is de actualiteit van de onderdeelprijzen van MAN in het Audatex-systeem sterk verbeterd. Wij hebben actuele onderdeelprijzen per 3 april jl. opgenomen in het Audatex-systeem.

Land Rover en Jaguar

Graag willen de deelnemers van het betreffende merkoverleg uw ervaringen weten over de arbeidstijden en vragen de praktijk-tijd, als deze afwijkt, met uw mening door te geven aan Solera via een Audatex-merk-melding.

Fabrikantlak versus reparatielak

De laksoort conform de fabrikantinformatie kan afwijken van de laksoort in de praktijk bij schadeherstel. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een 2-lagen lak af fabriek in de praktijk een 3-lagen lak blijkt te zijn als reparatielak. Ons advies is om in het resultaat van AudaID de US-code voor laksoort altijd goed te controleren of deze overeenkomt met uw praktijksituatie.

Nieuwe Qapter release

Sinds 29 april staat een nieuwe release (20.03) van Qapter in productie, met nieuwe functionaliteiten zoals Zoeken en filteren bij Tekstzone-codes en het gebruik van de Enter-toets bij het invoeren.

U vindt de release notes met alle nieuwe functionaliteiten op www.solera.nl/qapter.

De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf vrijdag 1 mei 2020 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.