Solera

View Original

Audatex Product Informatie Februari 2020

Audatex productinformatie

39e Jaargang - Nummer 2

Februari 2020

Audatex / Merken informatie


AZT spuitmateriaal

Solera Nederland heeft op vrijdag 17 januari 2020 de spuitmateriaalvergoeding in het AZT-spuitsysteem (tekstzonecode 51) in het Audatex-systeem geactualiseerd.

Hiervoor heeft AZT (Allianz Zentrum für Technik) de prijswijzigingen voor het kalenderjaar 2020 ontvangen van alle Paint en NonPaint leveranciers, die opgenomen zijn in het AZT/Audatex-systeem in Nederland en deze verwerkt tot de nieuwe “Nederlandse” spuitmateriaalvergoeding.

Volkswagen Audi Seat Skoda - statiegeldregeling navigatiesystemen

Per 01-01-2020 heeft er een wijziging plaatsgevonden in de statiegeldregeling van een aantal navigatiesystemen voor deze merken. Neem voor de details contact op met uw dealer / leverancier.

In het Audatex-systeem kan hiervoor de “Voorgedefinieerde vrije deelcode” (0009) gebruikt worden om de statiegeldwaarde op te nemen in de calculatie.

Qapter release 19.12

Sinds 24 januari jongstleden staat Qapter release 19.12 in productie. De wijzigingen in deze release kunt u lezen in de release-notes op www.solera.nl/qapter.

De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf woensdag 5 februari 2020 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.