Solera

View Original

Audatex Product Informatie Oktober 2018

Audatex productinformatie

37e Jaargang - Nummer 10

Oktober 2018

Audatex / Merken informatie

PRO-rapportage 3e kwartaal 2018

Wij brengen u regelmatig op de hoogte over de afhandeling van de door u ingediende PRO-meldingen.

Over 2018 hebben wij tot en met het 3e kwartaal 166 PRO-meldingen in behandeling genomen. Hieronder ziet u de status van deze behandelde PRO-meldingen over 2018. 

SVI-tec (Solera Voertuig Informatie)

In het Audatex-assortiment op https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex is te zien bij welk model er SVI-tec-informatie voor u beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in SVI-tec? Ga dan naar onze website https://solera.nl/svitec of neem  contact op met uw Accountmanager of bel ons. Dan maken we direct een afspraak.

Thatcham Reparatie Informatie

 In het Audatex-assortiment op https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex is te zien bij welk model er Thatcham-informatie voor u beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in onze Thatcham dienstverlening? Neem dan contact op met uw Accountmanager of bel ons. Dan maken we direct een afspraak.


De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf vrijdag 5 oktober 2018 voor u beschikbaar in Audatex.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.