Solera

View Original

Audatex Product Informatie Juli 2018

Audatex productinformatie

37e Jaargang - Nummer 7

Juli 2018

Audatex / Merken informatie

Nieuwe voorgedefinieerde Vrije deel codes voor Foutgeheugen uitlezen

Op verzoek van de markt zijn twee nieuwe voorgedefinieerde Vrije deel codes voor foutgeheugen uitlezen aangemaakt door Solera:

0016: Foutgeheugen uitlezen voor herstel
0017: Foutgeheugen uitlezen na herstel

Beiden zijn ondergebracht in een nieuwe groep, genaamd DIAGNOSE.
In Qapter ziet dat er dan als volgt uit:

Open in het Vrije deel de voorgedefinieerde Vrije deel codes.

Filter hier eventueel op de groep DIAGNOSE

In het overzicht zijn de twee nieuwe voorgedefinieerde Vrije deel codes te zien. Door op het plusje te klikken, worden ze toegevoegd aan de calculatie.

In de controlelijst kunnen de gewenste AE’s of gewenste bedrag worden toegevoegd.

Het resultaat in de calculatie, waarbij de waarden natuurlijk enkel als voorbeeld dienen.

Noot: Let op dubbele vergoedingen voor diagnose. Gebruik in de calculatie of fabrikant-diagnose in de zone Algemeen/Wielophanging, of de voorgedefinieerde Vrije codes zoals hierboven beschreven.

 

Qapter tip: Tekstzone-code zoeken

De tekstzone-pagina in Qapter heeft helaas nog geen zoek- of sorteerfunctie. Om toch te kunnen zoeken op deze pagina kunt u gebruik maken van de browser-zoekfunctie met behulp van de toetscombinatie Ctrl-F.

Bij Ctrl-F opent uw browser een zoekvenster, waarin u uw zoekterm (tekst of TZ-code) kunt ingegeven.

Voor de handleiding en andere informatie verwijzen wij u graag naar onze Qapter-pagina https://solera.nl/qapter.

Aanpassingen assortiment.

Naar aanleiding van uw opmerkingen hebben wij aanpassingen gedaan in ons assortiment op onze website.
Als u naar ons assortiment gaat via https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex ziet u nu de merken in kolommen weergegeven zodat deze eenvoudiger te selecteren zijn.
Tevens is de zoekfunctie verbeterd, waarmee u kunt zoeken naar bijvoorbeeld fantomen.
Hieronder staat een voorbeeld van het zoeken naar een Aston Martin DB9. Door alleen DB9 in te vullen, krijgt u het fantoom-voorstel voor de DB9 te zien.
Als u op het resultaat klikt, komt u direct in het assortiment van Aston Martin.

SVI-tec (Solera Voertuig Informatie)

In het Audatex-assortiment op https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex is te zien bij welk model er SVI-tec-informatie voor u beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in SVI-tec? Ga dan naar onze website https://solera.nl/svitec of neem  contact op met uw Accountmanager of bel ons. Dan maken we direct een afspraak.

Thatcham Reparatie Informatie

In het Audatex-assortiment op https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex is te zien bij welk model er Thatcham-informatie voor u beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in onze Thatcham dienstverlening? Neem dan contact op met uw Accountmanager of bel ons. Dan maken we direct een afspraak.

Aanmelden Solera nieuws

Via deze link https://solera.nl/nieuws kunt u zich aanmelden op Solera nieuws (waaronder ook de Audatex Product Informatie).



De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf woensdag 6 juli 2018 voor u beschikbaar in Audatex. Het aantal beschikbare modellen is hiermee op 1562 gekomen.

Nieuw / geactualiseerd

See this content in the original post

Planning nieuwe Audatex modellen

See this content in the original post

NB: De daadwerkelijke uitlevering van deze nieuwe Audatex-modellen is onder voorbehoud.

Voor de actuele Audatex-assortimenten (beschikbare Personenwagens/Bestelwagens, Vrachtwagens en Motorfietsen) verwijzen wij u naar https://solera.nl/assortimentenlijst-audatex


Deze Audatex Product Informatie is eigendom van Solera Nederland©. De Audatex Product Informatie en de daarin vervatte informatie is uitsluitend bestemd voor gebruik door gelicentieerde Audatex-gebruikers. Het ongeoorloofd gebruiken, kopiëren of wijzigen van deze Audatex Product Informatie of delen daarvan is ten strengste verboden.